srijeda, 6. svibnja 2015.

Recenzija: Biobaza: Face & Shave, Sapun s ugljenom za umivanje i brijanje lica, 100 grama

Iako na ambalaži jasno piše da je predviđen za grublji spol, ovaj sapun je toliko fantastična stvar da sam ga jednostavno morala kupiti sebi i isprobati. Naravno da nisam požalila.

Sastavljen je od aktivnog ugljena i kompleksa esencijalnih ulja pačulija i lovora od kojih vam koža miriši još satima. Uz to, smanjuje maščenje kože i začepljenje pora. Hranjiva ulja održavaju vlažnost i elastičnost kože. U principu, ono što sam ja primjetila je to da, osim što odlično čisti kožu, a da se pri tome gusto pjeni, prokrvi ju i vraća vitalnost. Prirodni sastojci djeluju antiseptički te pomažu pri regeneraciji kože. Nakon korištenja ovog sapuna za lice, imate osjećaj svježine na koži, koža je toliko čista da škripa pod prstima, ona je meka i podatna te se ne isušuje, što je za moj tip kože jako bitno jer je kronično suha. 

Muška populacija je prezadovoljna. Brijanje je lakše, koža glatka, meka i zategnuta,  prilikom toga i nahranjena te miriši po pačuliju još poprilično dugo.

Znate, ne briju se samo muškarci, tako da ga slobodno koristite prilikom depilacije britvicom na svim zonama na kojima to inače radite. Iskušala sam na nogama i vjerujte, nisam požalila. 



SASTOJCI:

SODIUM PALMITATE, SODIUM OLEATE, HYDROGENATED PALM OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUT OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, AQUA, GLYCERIN, ACTIVATED CHAROOAL POWDER, COCO-BETAINE, POGOSTEMON CABLIN (PATCHOULI) LEAF OIL, LAURUS NOBILIS LEAF OIL, MENTHA PIPERITA OIL, LINALOOL, LIMONENE. 
Ne sadrži parabene, sintetičke mirise i bojila.
  



Biobaza nam ovaj sapun donosi u crnoj kutiji koja se može reciklirati, a sam sapun smješten je u praktičnu čašicu. Aplicirate ga na način da smočite sapun i klizite njime direktno po licu, nakon toga isperete vodom. Nakon korištenja stavite ga u suhu posudicu da se brže osuši ili jednostavno ga smjestite u originalnu posudicu koja dolazi sa sapunom, ali na način da smočeni dio zrak može prosušiti. Ne raskvasi se nakon apliciranja i s obzirom na veličinu i minimalnu potrošnju tokom svakog korištanja možete biti sigurne da će vam dugo trajati.

Dostupno u DM-u, Drogerija.hr, Kozmo, a cijena se kreće oko 20 kuna.


Martina

Broj komentara: 5:

  1. ima li kakav utjecaj na prištiće i mitesere ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan je za prištiće i mitesere. Fantastično čisti kožu, čak u toj mjeri da kada se lice ispere nakon sapunjanja pod prstima doslovce škripa na čistoću. Toplo preporučam. :)

      Izbriši
  2. Baš sam nedavno pisala o ovom sapunu, obožavam ga! Odličan je čistač a super uklanja prištiće i mitesere i čisti pore. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kolegice, čini se da imamo sličan ukus što se sapuna tiče. :) Fantastičan je za čišćenje lica, Mogu reći i da nakon što mi losion i micelarna nisu do kraja uspjeli skinuti jednu BB kremu koju sam stavila u minimalnoj količini, a koja je ispala totalni fijasko i promašaj, ovaj sapun je sve uspio očistiti i lice se odmah smirilo te su nestali crvenilo i hrapavost. Koža se nakon pola sata vratila u svoje normalno stanje. :)

      Izbriši