utorak, 30. lipnja 2015.

Detox/čišćenje jetre (i žuči)- recept za zdravi organizam







Svi vi čitatelji/čitateljice ste već sigurno puno puta čuli da je poželjno napraviti detox/čišćenje  organizma par puta godišnje, a moji vjerni znaju da sam to već ranije radila sa glinom (pa škicnite na post o glini u kojem ćete pronaći recept), čiji bi talog kasnije reciklirala za masku za lice od gline i dodala joj još nekoliko dobrih i zdravih sastojaka za kožu.

Danas donosim (napokon) recept za čišćenje jetre i žuči. S obzirom da sam krajem prošle godine bila na kompletnom tehničkom (sistematskom) pregledu kod liječnika, bila sam i na ultrazvuku abdomena, pri čemu je sve bilo u redu, pa se ne bojim ponoviti ga. Uglavnom, ono što je bitno je to da i osobe koje su bile na operaciji žuči, te im je ona odstranjena, također mogu primjeniti ovaj program jer se ne čisti samo žuč, već i jetra. Znam nekoliko osoba koje su uspješno zaobišle operaciju žuči, primjenivši ovaj recept, ali ako imate ikakve probleme sa žuči (npr.osjećate gorak okus u ustima, probada vas ispod desne strane rebara gdje na dodir osjećate "lopticu" i imate dijagnozu, molim da se prije ovog programa POSAVJETUJETE SA LIJEČNIKOM,  PROGRAM RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST. Pomogao je meni, cijeloj mojoj obitelji, i od tada ga radimo najmanje dva puta godišnje.

Originalni recept sa uputama možete pronaći u nastavku (zbog formata slika, tj. jasno vidljivih slova, krenite prema dnu stranice):



















































Kratki dojam:
što se tiče prehrane i pijenja soka od jabuke (pogotovo ako imate svoje domaće jabuke i sokovnik), nije teško za izdržati, čak i ako ste najveći mesoljubac. Zadnje jutro wc vam je suđen i zato odgodite sve aktivnosti za cijeli dan, pripremite knjigu, novine, laptop, internet.... Nemojte se bojati jer nema nikakvih bolova, jedino vas čeka kontinuirana "kakaona".Držite se točno vremena i probudite se ranije,ma koliko teško bilo, vrlo vjerojatno ćete nakon pijenja zadnjih tura gorke soli uskoro požuriti prema wc-u. Obavezno, nakon što sve odradite, u frižideru imajte litru ili dvije jogurta, kefira ili acidofila da vam se probava umiri i obnove dobre bakterije, pomaže iako toga nema u receptu. Ako menstruirate, odgodite program za nekoliko dana dok menga ne prestane. Držite se točnih uputa jer su napisane s razlogom.

Promjene:
Mentalni mir, bolja koncentracija i fokus, prestanak bolova ispod desne lopatice, čvršći san, žene u menopauzi prestaju biti nervozne i mijenjati raspoloženje, nestaju valunge, vrijeme spavanja nije rascjepkano već je san kontinuiran, a budite se odmorni, prestanak bolova u ramenima, opušteniji mišići, regulacija tjelesne težine jer jetra sada radi punim kapacitetom i filtrira sve što filtrirati mora, žuč ne boli, jetra nije otečena i ne žulja, puno bolje opće stanje organizma. Nakon par tjedana treba ponoviti postupak, sve dok ne prestanu iz stolice izlaziti zeleni kamenčići. Nakon toga preporučuje se program dva puta godišnje.

Otvorena sam za sva pitanja, koje možete postaviti ili u komentarima, ili e-mailom, ako ste sramežljivi. :)
Martina

Nema komentara:

Objavi komentar