četvrtak, 5. veljače 2015.

Recenzija: Olival krema za ruke i nokte s nevenom


Da bi za vrijeme ovih tmurnih i hladnih dana koža vaših cijenjenih ručica i noktića bila lijepa i njegovana toplo preporučam Olival kremu za ruke i nokte s nevenom. Neven je poznati cvijetak koji, osim što je prekrasnog izgleda i mirisa blagotvorno djeluje na kožu, pomaže u obnovi stanica, hrani i  regenerira kožu.





Olival krema za ruke i nokte spada u kategoriju prirodne kozmetike. Kremica se brzo upija i djeluje dubinski, i ima izuzetno blagi miris. Na koži ostavlja "zaštitni sloj" koji, ako ne kanite prati suđe, traje nekoliko sati. Tekstura je gusta pa je mala količina dovoljna za upotrebu, ako su vam ruke jako suhe, stavite veću količinu i pričekajte desetak minuta da se upije. Noktići su čuvršći i manje se lome, a zanoktice brže zacjeljuju. Praktično pakiranje od 75 ml će stati u svaku torbicu da je možete koristiti i kada ste u pokretu.




Sastojci:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Sulphate, Calendula Officinalis, Propilen Glycol, Polydimethyisiloxane, Parfum, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Propylparaben.

Gdje kupiti i koja je cijena?

Ljekarna  Coner, Konzum, Kozmo, Dm,..

Olival prirodna kozmetika 
on-line Coner - Olival krema za ruke i nokte neven
 Konzum- Olival krema za ruke i nokte neven


Prosječna cijena kreće se oko 15 kuna.

Martina


3 komentara:

  1. Super recenzija, djeluje kao stvarno dobra i cjenovno prihvatljiva krema. Inače koristim Bioderma Atoderm Mains kremu i EOS losion za ruke i jako sam zadovoljna, ne bi ih mijenjala nizašto ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuči hranjivo :D Inače kad netko spomene neven, ja se odmah sjetim svekrve i njene domaće nevenove masti <3 a donedavno sam imala cijelu vojsku polu-okej kremica za ruke, a onda mi je s iHerba stigla tegla 100% čistog shea maslaca. To čudo je fenomenalno. Najbolje potrošenih 40 kn ikad :D (kupila zbog maloga, noge su mu suhe kad je bura) A u dubrovačkoj ljekarni Male braće rade genijalnu citrusnu ultra-masnu kremu za ruke (bademovo ulje/pčelinji vosak im je baza za većinu proizvoda) i ta je za "po noći" jer se sporo upija. A za nokte mi je najbolji Dr. Organic manuka med serum za nokte i zanoktice - jest da 15ml košta ko suho zlato, al evo, traje mi drugu godinu, i svaki put kad pojedem prste me spasi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastično, žene, drago mi je da ste me uputile ne proizvode za dio kojih još nisam ni čula, iskreno. Preporuka zlata vrijedna, hvala. :) Olival nevenko mi je stvarno super i ruke se brzo oporave kad je stanje "pet do 12". I tvoja svekrva je super što radi nevenovu mast jer ta mast radi čuda od kože, a i nema kemije unutra. Ja,pak, kakva jesam, iskopala sam od bake i prabake recepturu za meleme i kreme, i krenula sam sa pripremom u malo promijenjenoj verziji prema dostupnim sastojcima. Doduše, na melemima sam, još do krema nisam stigla. :) Princip baze mi je sličan kao kod Male braće, doduše, u pitanju su macerati koje stavljam u bazu pa mi se čini još i hranjivije.Uuuuuu.... moram si taj shea maslac nabaviti pod hitno, to mi je info zlata vrijedan! I naravno, drago mi je da vam se proizvod sviđa. :)

    OdgovoriIzbriši