četvrtak, 21. svibnja 2015.

Alverde naturkosmetik: Intensiv repair, intenzivna krema za njegu suhe kože lica, avokado. 50 ml.

Intenzivna krema za njegu suhe kože lica, avokado, 50 ml.

Nakon dugotrajnih traženja i obilaženja raznih drogerija u potrazi za novom kremom za lice, odluka je pala u nadi da Alverde ni ovog puta neće razočarati, baš što se tiče "mazalica" za lice i tijelo. I za sada nije. 



Ovu divnu kremicu izuzetno lijepog mirisa koristim tek tjedan dana te je apliciram na lice dva puta dnevno. Iako se suzdržavam od recenziranja proizvoda koje ne koristim minimalno 3-4 tjedna, ne mogu pričekati da čitateljicama objavim kako je ova kremica iznenađujuća divota. 


Krema se lako razmazuje i jako se brzo upija bez masnog sjaja. Moram naglasiti da ne začepljuje pore. Nakon nanošenja koža ostaje nahranjena, meka, glatka i podatna do večeri kada, nakon čišćenja lica od dnevnih "zmazanoća", stavim novi sloj.

 

Zbog izuzetno guste teksture dovoljna je mala količina koju razmazujete i umasirate u lice, time možete biti sigurne da će kremica i dulje potrajati. Miris je blag te cvjetno-slatkast i ne zadržava se dugo na koži što vidim kao prednost jer mi nije neki gušt da mi cijeli dan sve što me okružuje miriše na kremu za lice, a ne na ono što bi trebalo mirišati. S obzirom na visoke temperature zadnjih nekoliko dana, mojoj koži ova krema je savršeno odgovarala.



Dakle, iako znam da ću i dalje tražiti nove kreme za lice i istraživati što ima novog na tržištu od prirodne kozmetike, što zbog činjenice da se koža mijenja kako stari i da vremenski faktori utječu na promjene na koži, a time je i potrebna promjena kreme prema različitim godišnjim dobima, mislim da ću kupnju ove kreme sigurno ponoviti. Ah, da, samo da podsjetim na dob i tip kože, došlo ljeto trideseto, a koža, iako se drži poprilično mladolikom, suha je ko barut. 


SASTOJCI:
Aqua, Persea Gratissima Oil, Glycerine Soya Oil, Alcohol, Glycerin, Polyglyceril-2, Dipolyhydrxystearate, Cera Alba, Polyglyceril-3 Diisostearate, Betaine, Oenothera Biennis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopherol, Glycerin, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Zinc Stearate, Magnesium Sulfate, Limonene, Linalool, Citral. Sastojci su iz certificiranog organskog uzgoja, iz prirodnih esencijalnih ulja.
 
Alverde proizvodi dostupni su u DM prodavaonicama, a cijena Intensiv repair kreme za lice sa avokadom kreće se oko 22 kune. 

PS. U sljedećem postu možete očekivati iskustvo sa Biobazinim Hydradiance Lift-it antioksidativnim fluidom (peršin, boražina i vitamin E) te posebnim  ritualom koji imam kada ga nanosim, a koji će se svidjeti vašem licu. Ujedno zahvaljujem Biobazi na divnim darovima i prezentacijom nove linije na Avon Beauty Blog Day 2015. Nikako ne smijem zaboraviti ni Foreo, Avon, Ziaja, Maybelline, Matrix (čije proizvode u jednom dijelu trenutno koristim pa će pasti i recenzije uskoro) te ostale koji su podržali projekt.


Martina

Broj komentara: 6:

  1. Uvijek sam u potrazi za dobrom kremom jer je moja koža stravično suha. S obzirom da me je mixa malo razočarala, budem probala ovu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čini se da imamo isti problem što se kože tiče. Toplo preporučam ovu kremicu. I da ne bi bilo čuđenja - meni je trebalo 3-4 dana da se koža lica navikne na kremu i da koža dođe k sebi, tako da instant rješenja isključivo preko noći neće biti, ali za par dana promjene su definitivno vidljive :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Martina, zanima me da li je ta krema od avokada gusta i tvrđa ili je više onako vodenkasta? Nekad davno sam ju koristila i čini mi se da je bila gusta, ako me pamćenje dobro služi. Stvarno se više ne sjećam. Meni više odgovaraju guste i masnije kreme, npr. poput obične Nivea kreme. One vodenkaste mi ne odgovaraju. Dugo nisam koristila Alverde kremu i nedavno sam se odlučila za onu od Passiflore. Ta je nekako vodenkasta pa mi baš i ne odgovara.

    OdgovoriIzbriši
  4. Suzi, krema je gusta i masna, ne baš toliko gusta kao standardna plava Nivea, ali nije daleko od nje, pa se zato lakše razmazuje. Gustoća i masnoća su taman da se upiju,a da ne ostavljaju masne fleke kao npr Nivea,ako se ne ravnomjerno nanese na lice. I nije vodenkasta. U principu, krema je taman. S obzirom da trošim zadnji ostatak ostatka, moram u potragu za novom kremom ili do DM-a po ovu istu jer znam da s njom ne mogu pogriješiti. :) Nadam se da je moj odgovor bio od pomoći. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na odgovoru! :) Sutra ću ići do DM-a i vjerojatno ću uzeti kremicu od avokada. Prije mi je bila dobra za lice pa vjerujem da me ni sada neće razočarati, a ovu od passiflore sam prepustila mami jer njoj odgovara.
      Puno pozdrava.. :)

      Izbriši